Nieuwsbrief kookworkshops Lovingly Wholesome

Hoi!

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn vegan kookworkshops! 

Vanaf 1-2-2022 is Lovingly Wholesome in haar oude vorm gestopt. De catering en de afhaalmaaltijden zijn definitief gestopt.

Mogelijk geef ik binnenkort wel weer kookworkshops. Via deze nieuwsbrief blijf je daarvan op de hoogte!

Het gaat dan zowel om online kookworkshops via Zoom, als "live" kookworkshops in Nijmegen. 

Aan de online kookworkshops kun je thuis vanuit je eigen keuken meedoen, via je mobieltje of laptop. Het boodschappenlijstje krijg je ruim van tevoren toegestuurd en tijdens de workshop vertel ik je hoe het recept gaat, leg ik kooktechnieken uit, doe ik alles voor via 2 camera's, vertel ik over het recept, de ingrediënten en vegan koken in het algemeen. Je kunt tussendoor al je vragen stellen. Ook kun je me om tips vragen over lekker vegan eten.

De live workshops vinden plaats in groepjes van maximaal 6 deelnemers in de grote keuken van ecowoongemeenschap Eikpunt in Nijmegen-Lent. Elke workshop heeft een thema, je krijgt aan het begin van de workshop een receptenbundel behorende bij dat thema, waar je vervolgens een paar recepten uit kiest waar je mee aan de slag gaat. Meestal werken we in tweetallen. Aan het einde van de workshop proeven we gezellig tijdens een etentje alle gerechten. Je krijgt de hele receptenbundel mee naar huis. Ook bij deze workshops is er ruim gelegenheid om mij vragen te stellen en uiteraard kijk ik mee tijdens het koken en help ik waar nodig. 

Als je je aanmeldt voor deze nieuwsbrief ontvang je voortaan van mij meldingen als ik nieuwe data voor kookworkshops heb ingepland.

Ik hoop je gauw een keer te mogen verwelkomen bij één van mijn kookworkshops!

Hartelijke groet, Anneke 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp